klangfall

Part of a ‘Klangraum’ project. Several metal sheets are bend over a small river and generate a pavilion. This space changes depending from what point of view you look at it or where you stand. The gaps between the metal sheets provide to a beautiful play of light and generate a meditative space. The formal language of the pavilion was developed only by acoustic reasons. Every step is a different acoustic experience. Even while only standing in front of it, your acoustic perception changes and reaches its peek point while going through it in the middle of the pavilion. The psychological associations with the rushing of a river and the play of the lights generate a very unique space.

project partners: chmara.rosinke







/48/ 663 66 66 01
hello.pecko@gmail.com



info
design studio